Postanite partner Festivala celostnega zdravja!

  

Vljudno vas vabimo k sodelovanju na 4. Festivalu celostnega zdravja DAO YAH, ki bo med 2. in 4. februarjem 2018 v prostorih Cankarjevega doma, in sicer kot partnerja, pokrovitelja, razstavljavca ali kako drugače – sprejemamo vaše predloge. K sodelovanju vabimo podjetja, ustanove in posameznike, ki ponujajo kakovostne in certificirane izdelke ali storitve iz tradicionalnih znanj o zdravju ter si prizadevajo za širjenje načel celostnega zdravja.

 

V iskanju pravih vsebin smo odgovore poiskali v tradicionalni kitajski in indijski (ajurvedski) medicini ter sicer novejši homeopatiji, ki ima korenine že v stari Grčiji in Hipokratu. V sodelovanju z akademsko izobraženimi strokovnjaki, zdravniki, farmacevti in biologi vsako leto zasnujemo tridnevni festival s predavanji, okroglimi mizami, delavnicami, prireditvami na odprtem odru in prodajno razstavo. V letu 2018, na četrtem festivalu, bomo spregovorili tudi o pomenu hrane kot o hranilu in zdravilu. Sklop smo poimenovali Hrana za zdravje – pomen hrane pri okrepitvi in ohranitvi zdravja, kjer bodo strokovnjaki spregovorili o tradicionalnih pogledih na zdravo prehranjevanje, predstavili hrano kot sestavni del zdravljenja, osvetlili današnjo zapleteno problematiko pridelovanja organske hrane (od priprave zemlje do izbire semena ali sadik), razložili vrednotenje biološke vrednosti živil, šole in fakultete pa bodo prikazale svoje izobraževalne programe in kurikulume.

 

Nepogrešljiv del festivala je prodajna razstava, poslovna priložnost in neposredni stik med kupci in ponudniki izdelkov in storitev, vezanih na navedene tematike festivala. Zato vas vabimo, da se nam pridružite in z nami zgradite prihodnji Festival celostnega zdravja. V nadaljevanju vam pošiljamo možnosti in določila sodelovanja. Priporočamo se tudi za kratek sestanek, na katerem bi se pogovorili o naših izkušnjah s prvih treh festivalov, vam predstavili našo vizijo za prihodnje ter prisluhnili vašim željam in pobudam.

 

Za vse dogovore smo vam na voljo na E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.ali T 01 2417 139.